Dina kunder/medlemar kan boka och betala online på din egen hemsida. Det är lätt att komma igång med, lätt att använda och är anpassat för verksamheter inom idrott och hälsa. Vi erbjuder smarta och enkla lösningar som minskar krånglet och ökar verksamhetsnyttan.

Vad kan man boka?

Beroende på vilken verksamhet du bedriver är det olika saker som är aktuella för dina kunder att boka, exempelvis tennisbanor, instruktörer eller klubbrummet. Du lägger enkelt upp vad som ska gå att boka och styr över tillgänglighet, priser och betalning.

Vem kan boka och hur?

Kunderna kan boka online via din egen hemsida. Du styr själv och har full kontroll över vem som kan boka online. Med hjälp av olika kundgrupper kan du exempelvis styra om du vill att kunderna ska betala vid bokningstillfället eller när kunderna kommer till hallen.

Vad får du hjälp med?

Vi genomför alltid en behovsanalys där vi går igenom verksamheten och ser på processerna och hur de befintliga systemstöden ser ut. Detta för att se hur er lösning ska utformas för att ge mest verksamhetsnytta. Du kanske redan har ett system för medlemshantering t ex Visma eller Peak24 och använder idrottenonline. Vi kan hjälpa dej att få alla pusselbitar på plats kanske utan att behöva byta ut befintliga systemstöd.

Behovsanalysen är kostnadsfri och utan bindning.

När vi genomfört behovsanalysen tar vi fram en offert på vårt erbjudande.

Vad ingår i priset?

I priset ingår tillgång till bokningssystemet på vår server, uppdateringar och nya funktioner. Integration i er egen hemsida eller vår standardsida för bokning. Vi erbjuder introduktionsutbildning och telefonsupport helgfria vardagar mellan kl 09:00 och 17:00 och support via e-post.