Bokningsportalens bokningssystem

Bokningssystem för webben där dina kunder kan boka och betala online på din egen hemsida. Det är lätt att komma igång med, lätt att använda och är anpassat olika verksamheter, se våra branschlösningar. Vi erbjuder smarta och enkla lösningar som minskar krånglet och ökar verksamhetsnyttan.

Vad kan man boka?

Beroende på vilken verksamhet du bedriver är det olika saker som är aktuella för dina kunder att boka, exempelvis tennisbanor om du är en tennisklubb, frisörer om du har en frisersalong, Servicetekniker om har en serviceverkstad. Du lägger enkelt upp vad som ska gå att boka och styr över tillgänglighet, priser och betalning.

Vem kan boka och hur?

Kunderna kan boka online via din egen hemsida. Du styr själv och har full kontroll över vem som kan boka online. Med hjälp av olika kundgrupper kan du exempelvis styra om du vill att kunderna ska betala vid bokningstillfället eller när kunderna kommer till hallen.

Vad ingår i priset?

I priset ingår tillgång till bokningssystemet på vår server, uppdateringar och nya funktioner. Integration i er egen hemsida eller vår standardsida för bokning. Vi erbjuder introduktionsutbildning och telefonsupport helgfria vardagar mellan kl 09:00 och 17:00 och support via e-post.

Bokningsadministration

Bokningsadministrationen är enkel att använda och har office-känsla. Här sköter du alla administrativa sysslor som har med bokningarna att göra.

Bokningshantering

Här administrerar du dina bokningar genom ett överskådligt bokningsschema och en bokningslista med smarta sökfunktioner. Du hantera bokningar, avbokningar och betalningar.

Kundhantering

Här kan du hantera dina kunder som du registrerat och kunder som har registrerats sig online. Du kanske redan har ett befintligt kundregister, då kan vi hjälpa dig med att importera dessa eller integrerar till det, se Integration till befintligt system. Med hjälp av kundgrupper kan du styra vilka bokningsregler och betalningssätt som gäller för olika kunder exempelvis att medlemmar kan betala i kassan medans andra måste betala online.

Resurser, produkter och tjänster

Här lägger enkelt upp vad som ska gå att boka och styr över tillgänglighet, priser. Du beskriver det som kunderna ska boka och definierar priser och under vilka tider det går att boka.

Kontrakt och abonnemang

Här hantera du enkelt dina kunders kontrakt och de tider som är upptagana av den egna verksamheten exemplevis ungdomsverksamheten.

Bokning online

Bokningen online är integrerad i din hemsida eller är åtkomlig via vår standardsida för bokning online.

Bokning

Här ser kunderna vilka tider som är tillgängliga för bokning i ett överskådligt bokningsschema. Kunderna bokar genom ett enkelt klick. Beroende på vilka inställningar du har gjort så uppmanas kunden att logga in eller att registrera sig.

Betalning

Beroende på vilka inställningar du har gjort får kunden olika alternativ för att betala bokningen. Du kan enkelt styra vilka betalningssätt olika kundgrupper kan välja. Vilka betalningssätt du kan välja beroende på vilket avtal du har för betalväxeltjänsten.

Bekräftelse och kvitto

Kunden får alltid en bokningsbekräftelse via e-post, och om kunden betalt online även kvitto.

Påminnelse via e-post och sms

Du kan ge kunden möjlighet till påminnelse via e-post eller sms.

Avbokning

Beroende på vilka avbokningsregler du har definierat så kan du styr om kunden kan avboka online och om det ska ske någon återbetalning.

Bokningssystem - Administration

Bokningssida